2014. szeptember 11., csütörtök

Packard Bell EasyNote TE11BZ Laptop - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy szép, megkímélt állapotban lévő Laptop.
 6 cellás Li-ion akkumulátora akár 4-5 órát is bír.
.
Azok, akik egy stílusos és megfizethető, ugyanakkor funkciókkal teli notebookot kerestek, abbahagyhatják a kutatást.
Folytatva az olyan alap értékek melletti elkötelezettségét, mint a felhasználóbarát dizájn, a teljesítmény és megfizethetőség, a Packard Bell most útjára indítja a 15. 6 collos Packard Bell EasyNote TE sorozat új verzióját, melyben már a legújabb AMD E-Series Accelerated Processor (APU) található. Sok felhasználónak épp annyira érdekes az ár, mint az, hogy egy megbízható notebookjuk legyen, mely megadja azt a teljesítményt, amiért nem kell beáldozniuk semmit.
A Packard Bell EasyNote TE sorozat arra született, hogy a márka általa még messzebb elérjen, jó egyensúlyt kínálva azoknak, akik kiváló értékű terméket keresnek.
A Packard Bell most bemutatja az új EasyNote TE sorozat modelljeit AMD kétmagos E1-1200 Accelerated Processor (APU) és AMD Radeon™ HD 7310 grafikus megoldással, mely garantálja a mindennapi teljesítményt és termelékenységet azokhoz a tevékenységekhez, amit az emberek általában csinálnak: gyors web-böngészés, online HD videók és közösségi hálózatok, mindezt anélkül, hogy az eszközt áramforrásra kellene csatlakoztatni.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-09-24 18:44
. Packard Bell EasyNote TE11BZ Laptop - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése