2014. szeptember 27., szombat

A la carte Budapest - Jelenlegi ára: 1 170 Ft

A la carte Budapest
Raktári szám: 015841
ISBN: 963-02-9454-0
Kiadás éve: 1993
Kiadó: magánkiadás
Méret: 170*245 mm, 336 oldal
Állapot: keménytáblás, jó
A közismert magyar vendégszeretetnek mindig fontos jellemzője volt a konyhaművészet, a vendéglátás. Asszonyaink a vendégek meghívásakor ugye hányszor sóhajtanak: jaj, mit főzzek, mivel kínáljam meg Őket? Ennek a gondnak a megoldásához kíván a Fővárosi Gázművek segítséget nyújtani azzal, hogy az évtizedes hagyományt folytatva összefoglalja és megjelenteti a szakácsművészet néhány hazai és nemzetközi hírességének ajánlását. Gondoltunk ezzel nemcsak a gázfogyasztókra, az ínyencségek barátaira, de a hozzánk látogató külföldi vendégeinkre is. Az olvasó, aki a jó hazai és a különleges ízek barátja, egy olyan könyvet tart a kezében, amely a magyar és nemzetközi konyhaművészetet - túlzás nélkül állíthatjuk - világszínvonalon képviselő mesterszakácsaink receptjei, ízkombinációi alapján készült. Ezek a receptúrák nemcsak főznivalót kínálnak, hanem egy különleges ínyenckirándulásra hívják meg önöket. Kóstolják tehát végig Budapest - ismert és híres - szállodáinak éttermi ajánlatát, lepjék meg barátaikat, vendégeiket ezekkel a finom ízekkel, amelyek reményeink szerint a budapesti Gázművek hírnevét is hirdetik. A receptek összegzik a főszakácsok tapasztalatait, amiket a világ minden tájáról hoztak magukkal és kiegészítették saját tehetségükkel, hogy nap mint nap elénk tálalhassák az étvágygerjesztő falatokat. A receptek ugyanakkor követik azt a fejlődést, amelyet a korszerű táplálkozástudomány eredményezett. Így az ételek (sikeres elkészítés esetén) nemcsak finomak, de egészségesek is. Jó étvágyat kívánunk!
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán, Sopronban és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 540 Hírlapboltjában, benzinkútján - előreutalással: 700 Ft, utánvéttel: 850 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvétel: 10 kg-ként 3 euró, előreutalással szlovák OTP számlára: 10 kg-ként 2 euró 20 cent



Jelenlegi ára: 1 170 Ft

Az aukció vége: 2014-10-18 03:00
. A la carte Budapest - Jelenlegi ára: 1 170 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése