2015. április 4., szombat

TIENS Gyümölcs- és zöldségtisztító gép EREDETI! - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

 „ Az emberiség számára- az étel a legfontosabb. ”
Egy igazság. Az vagy, amit megeszel, (megiszol).
Manapság a szennyezett ételek jelentik a legnagyobb fenyegetést az ember egészségére.
Az egészség megőrzése érdekében meg kell tisztítani az élelmiszereket a káros anyagoktól.
Tudta, hogy az emberi test több mint 70%-a vízből áll? Ezért az egészség szempontjából példáúl nem mindegy, hogy milyen vizet (folyadékot) viszünk be a szervezetünkbe.
Mik ezek az anyagok? Tartósítószerek, hormonok, gyógyszermaradványok, klór, baktériumok stb.
Mit tesz ezekkel a káros anyagokkal a mi Ózonizátorunk?
Az ózont (O3) erős hatóanyagként tartják számon. Oxidációs folyamatai révén, amelyek a sejtek membránját pusztítják, megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat és egyéb kártékony mikroorganizmusokat. Az ózonnal kezelt víz, élelmiszerek és eszközök teljes mértékben megszabadulnak a rájuk tapadt kártékony organizmusoktól.  Az ózon baktériumölő hatása minden más fertőtlenítő szernél erősebb és eredményesebb. A készülék egyedülálló szerkezete és csúcstechnológiája kizárja az elekro-mágneses interferenciát, ezzel is biztosítva a készülék stabilitását és az ózon kibocsátásának optimális mértékét. Megfékezi a káros baktériumok elszaporodását, s így hatékonyan gondoskodik az irodai és otthoni tiszta levegő minőségéről. A készülék eltávolítja a gyümölcsök és zöldségek héjára tapadt növényvédő szereket, feloszlatja a hormonok maradványait a húsban és a különféle tengeri élelmiszerekben, elpusztítja a kártékony baktériumokat, fehérít, és megszünteti a makacs szennyeződéseket, frissen tartja az ételeket, tisztítja a vizet stb. Mindezt az egészségesebb élet érdekében! Hasznos és sokoldalú berendezése a modern irodáknak és háztartásoknak.  
Ózonizátor a háztartásban.
Be szeretnék Önnek mutatni egy olyan készüléket, ami, ma már a háztartásában nélkülözhetetlen. Főleg a mostanra kialakult szennyezett táplálék, víz,  levegő stb. miatt.
Víztisztítás ózonnal
Víztisztítás: főzéshez, ivóvízkészítéshez stb.
„ Sokkal jobb az étel és az ivóvíz íze. ”
Húskezelés ózonizátorral
Egy igazság. Az vagy, amit megeszel.
A gép további alkalmazási területei:
Fertőtlenítés az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat.
Az ózonnal kezelhetők bármilyen lakás, ház, szoba, iroda, üzletek, autók, hajók, lakókocsik belső terének a fertőtlenítésére.
„ Ha szolgáltatótól rendeli meg a lakás ózonkezelését, akkor 1 szoba minimum 5- 10 ezer forint” egy lakás pedig kb. 30 Ft/ alkalom. Ön ezt elvégezheti magának bármikor olcsón.
Van autója?
Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 15 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek. A 15 perces kezelés megfelelő, ha csak a klímatisztítás a cél. Ha az utastérben kellemetlen szag is van, szükséges lehet a 30 perces kezelés.
Az autószalonokban 5-8 ezer Ft. / alkalom.
Továbbá:
Az ózonkezelés könnyen elbánik a szagokkal és a penésszel is.  
- A penészgombákat, dohos nehéz szagokat is eltünteti
- Háztartási, és orvosi eszközök fertőtlenítésére
- Légtisztítók, klímaberendezések fertőtlenítéséhez
- Hűtők, fagyasztók, hűtőkamrák, hűtőházak fertőtlenítéséhez,
- Cipők szagtalanítására, gombamentesítéséhez
- Textíliák fertőtlenítésére
- Mosó és mosogatógépek fertőtlenítése, penészmentesítése ózonizált vízzel történő átmosásával, Mosószer eltávolítás, a víz lágyabb lesz a kezelés után.
- Gyerekholmik - eszközök, játékok (plüss is) textíliák fertőtlenítése
- Eszközök (olló, csipesz, szemüveg stb) csíramentesítéséhez
- Gépkocsik belső terének szagtalanítására, klímarendszerének fertőtlenítéséhez
- Kisállatok szagának, lakóhelyének, tárgyainak fertőtlenítése, szagtalanítása
- Növények oxigénezett vízzel öntözése.
Eltávolítja az emberi szervezetre ártalmas növényvédő szereket a gyümölcsök és zöldségek héjáról, valamint a hormonok maradványait a húsból és tengeri élelmiszerekből.
Elpusztítja a baktériumokat és tartósítja az élelmiszereket.
Fertőtleníti az evőeszközöket, tejes üvegeket, törölközőket és ruhaneműket.
Erősíti az emberi szerveztet.
Tisztítja a levegőt.
Csoamgolássérült termék! (Minimális sépséghiba, felületi karc előfordulhat. Műszakilag kifogástalan termék. Eredeti vagy esetlegesen barna dobozban. Szavatossági papír mellékelve! ) Az ismerj meg oldalamon további információ olvasható illetve minden kérdésre szívesen válaszolok!  
6 hónap garancia!


Jelenlegi ára: 39 990 Ft

Az aukció vége: 2015-04-25 06:11
. TIENS Gyümölcs- és zöldségtisztító gép EREDETI! - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése