2015. január 12., hétfő

Rossignol síléc Tyrolia kötéssel 158 cm 1 Ft NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék jellege miatt 1 csomagba csak 1 párat tudok biztosan belerakni, aki ennél többet nyer, annak kizárólag személyesen tudom garantálni az átvételt, vagy több postaköltséggel.
Képek szerinti állapotban, évekig porosodott a garázsban, én egy centit sem mentem velük és nem is értek hozzá, ebből kifolyólag számomra minden funkciót teljesít, amit egy síléctől elvárok. A képeken egy pár van, csak nem akartam elvágni a gyorsbilincset.
Bármilyen kérdésre válaszolok, de szakmába vágónál legfeljebb annyit tudok mondani pl. az anyagáról, hogy fasza masszív sílécanyagból van.
A pénzt beérkezés után egyszerre eldorbézolom, így esélytelen, hogy utólag visszaköveteljék, ha valami nem tetszik. Személyes átvételnél ilyen esetben lehetőség van a vásárlástól való elállástól, természetesen utólag alku az már nincs.
Többi termékem ITT. Várható köztük hasonló, vagy már ott is van.
Postaköltséget találomra irkáltam, biztosat csak postázáskor tudok mondani, akinek volt tapasztalata hasonló küldéssel, annak jobb rálátása van az ilyesmire , személyes átvétel Győrben ingyenes.
Találomra törölgetni szoktam az aukciókat, vagy előrehozni/elodázni a zárást, attól függően, hogy melyikre van lehetőségem, mert azt hiszem, hogy az marha vicces.
Megkérem a kedves vásárlót, hogy a vásárlás utáni harmadik napig vegye fel velem a kapcsolatot és egy héten belül juttassa el hozzám a termék árát.
A kommunikáció kizárólagos módja az e-mail, ha a vásárló mindenképp telefonálni akar, a felesleges idegeskedés elkerülése érdekében egy nappal korábban jelezze.
Utánvét csak annak, akinek több pozitívja és kevesebb negatívja van mint nekem.
Sajnos a licitkorlátot 98%-ra kellett beállítanom, ha valakinek ennél kevesebb van, szóljon, átnézem az előéletét és mérlegelek.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-01-18 20:00
. Rossignol síléc Tyrolia kötéssel 158 cm 1 Ft NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése