2014. november 21., péntek

Ápoló shea vajas kézkrém 50 ml - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Az egyik legkönnyebben kiszáradó testrészünk a kezünk, és ez főleg a téli időszakokban gyakorta meg is esik mindannyiunkkal. Ekkor a bőrünk nem kap elegendő tápanyagot, napfényt, az erős szél és a nagy hideg egyaránt megviseli a kezünkön lévő vékonyabb bőrréteget. Ezt fokozza még az is, hogy ilyenkor a fűtés hatására a benti levegő is száraz- és ez természetesen kihatással van a bőrünkre is.
Sokaknak amúgy is könnyen kiszárad a keze, például a munkájukból kifolyólag vagy csak egyszerűen alapból szárazabb a bőrtípusuk.
Ám hiába próbálnak ki akármilyen készítményt, azt tapasztalják, hogy egyik sem használ igazán, az eredmény csak ideig-óráig érezhető. Sokan nincsenek azzal sem tisztában, hogy például ha kimegyünk a hideg levegőre, egyáltalán nem szabad vizes alapú krémeket használnunk, hiszen tudjuk, hogy a vízre a mínuszok milyen hatással vannak…. Ekkor csakis a zsírosabb krémeket alkalmazzuk, de persze nem mindegy, hogy milyeneket!
A legtöbb agyonreklámozott krémnek ha megnézzük az összetevőit, akkor láthatjuk, hogy az első helyen a víz áll. A piacon sok olyan termék van, amelynek akár 70%-a víz!!!! Tehát ha ezt vesszük alapul, akkor ennyi erővel csapvízzel is kenegethetnénk a kezeinket. Ne mindig dőljünk be egyébként sem a reklámoknak, mert a pénztárcánkon kívül bőrünk is bánhatja! (Itt érdemes megemlítenem, hogy a tudatos vásárlók honlapján nagyon elgondolkodtató cikk található, hogy a legmárkásabb krémek egyes hatás-, és hatóanyag teszteken a legutolsó helyen végeztek….. Ez sem merő véletlen én azt hiszem! )
Mi éppen ezért most mutatunk egy olyan terméket, amely csakis természetes és finomítatlan alapanyagokat tartalmaz, mindenféle mesterséges dolgot mellőzve! Valamennyi összetevője segíti a bőröd egészségének és kezed ápoltságának visszanyerését!
 
Mik ezek az összetevők?
-Shea vaj:  róla talán nem is kell beszélnünk…. Tele van vitaminokkal, bőrtápláló hatóanyagai védőréteget képeznek a bőrön, miközben belülről is táplálja azt.
 -Egy kis kókusz olaj: könnyebb állagúvá teszi a shea vajat, amely alapból eléggé tömör anyag. Emellett pedig nagyszerű gyulladásgátló, bőrmegújító és bőrvédő hatása is van. Emellett természetesen az illata sem elhanyagolható szempont!
-Aloe vera olaj: az aloe köztudottan nagyon jó a bőrnek, ezt mára széleskörben alkalmazzák is a különféle készítményekben. Rendkívül népszerű is- pont a hatásossága miatt vált azzá! Négyszer gyorsabban hatol a bőrbe, mint a víz, ráadásul egyedülálló módon több, mint 200 féle hatóanyagot is tartalmaz! Kiváló regeneráló, gyógyító hatással rendelkezik.
-Avokádó olaj: Segíti a bőr sejtjeinek megújulását, kiváló antioxidáns hatással bír. Több, mint 85%-ban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, melynek révén belülről táplálja bőrünket.
-Körömvirág olaj: Serkenti a szövetek regenerálódását, ezért kiváló a száraz, berepedezett bőr ápolására!
-Egy cseppnyi narancs olaj:  Kellemes illatot biztosít, ami nyugtatólag is hat az emberre, de inkább bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatása miatt került bele ebbe a krémbe. A kozmetikaipar kedvelt alapanyaga kézkrémekben.
Ha szeretnéd visszakapni kezed puhaságát és ápoltságát, és már mindent kipróbáltál, de csalódtál, akkor nem kérdés, hogy Neked erre a kézkrémre van szükséged!  
 
Tipp:  ha száraz és kirepedezett a sarkad vagy a könyököd, arra is nyugodtan használd ezt a különleges készítményt!


Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Az aukció vége: 2014-10-24 10:13
. Ápoló shea vajas kézkrém 50 ml - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése