2014. augusztus 11., hétfő

Apple iPad Air 32GB,wifi fehér új - Jelenlegi ára: 130 000 Ft

Ipad Air 32gb !  
1 darab fehér  van ezen az áron akcióban! Az ár 1 darab termékre vonatkozik!  27% áfás számlával melyet az ár tartalmaz!
Az érdekességek sora rögtön a névnél kezdődik, ugyanis az Apple iPad 5, vagy egyszerűen csak iPad helyett iPad Air névre keresztelte az ötödik generációs tabletet. A névválasztás nem véletlen, hiszen az új iPad majdnem 200 grammal nyom kevesebbet elődjénél, 469 grammos tömegével pedig a kategória legkönnyebb táblagépe. A készülék emellett majdnem két centivel vékonyabb lett (7, 5 milliméter) és ahogy várni lehetett, a dizájnja sokkal közelebb áll az iPad minijéhez, mint az előző iPadéhez.
Az új táblagépben az iPhone 5S-ben már látott A7-es processzort és M7 segédprocit találunk, amelynek köszönhetően az új gép kétszer gyorsabb elődjénél. Az öt megapixeles iSight kamera 1080p-s HD videó rögzítésére is képes, emellett az Airben FaceTime HD frontkamerát és dual mikrofont is találunk
Magyar nyelv van benne, és 1 éves apple garanciás ami itthon is érvényes és az unióban is.
Eu szabvány Magyarországon is érvényes garanica bármely apple szervízben.
Fehér
Bontatlan fóliás! Számlával küldöm. Mely 27% áfát tartalmaz 
Magyar menü is van rajta.
Garancia menete: Meghibásodáa esetén az Apple szervízbe ami az Andrási úton van be kell vinni a készüléket mást nem kérnek , le kell adni és másnapra általában cserélik is nem javítják.
Amennyiben egy termék nem érkezik meg, sérült stb bármi problémát észlelek akkor az utalt összeget visszautlom vagy hozatok másikat a vevő kérése alapján. A vevőt kár nem éri soha.
Amennyiben egy termék nem érkezik meg , sérülten érkezik akkor a vevőnek a vevő által utalt összeget visszautaljuk.
Kérem komolytalanok, utólag alkudozók ne keressenek. Fizetés utalással vagy paypal. A paypal költsége a vevőt terheli!
Posta ideje 15 m. nap (+5m. nap) a szállítás és vám. Vám ideje 10m. nap ez kb idő emiatt azonban nem tudok felelősséget vállalni.
Vám ideje 10-30m. nap is lehet kérem ennek tudatában vásárolj
Kérlek nézd meg az értékeléseimet.
Ügyeskedőket megkérném kerüljenek. Köszönöm.



Jelenlegi ára: 130 000 Ft

Az aukció vége: 2014-08-13 22:00
. Apple iPad Air 32GB,wifi fehér új - Jelenlegi ára: 130 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése