2014. május 18., vasárnap

Kona Nunu - Jelenlegi ára: 58 000 Ft

Egyedileg összerakott Kona MTB. 2008-ban lett összerakva, az évek során a kopó elemek cserélve lettek (gumi, agy), nekem kb. 200 ezremben van eddig, ebből csak a váz volt 70e, a villa meg megint 70e és a többi.
váz: 7005-ös alu Kona Nunu váz, 19” méretben (175-185 cm magassághoz ideális), Ferrari vörös színben (ebben a színben garantáltan nincs belőle még egy az országban). Súlyos de extra erős váz, ez még 20 év múlva is működni fog, és nem törik el mint egyes agyon könnyített KTM vagy Merida vázak. Ez 100 kilós emberkét is simán elbír. A gyári matrica fényvisszaverő rajta.
villa: Manitou Axel, szintén egy fajsúlyos darab, extra erős, tárcsafék konzol, szimeringet + olaj viszont már cserélni kellene benne. Lock-out, + keménység állítás, 100mm út. Az érdekessége, hogy a hosszát is lehet állítani a bal oldalon lévő tekerővel 3 centivel alapból rövidebb lehet a villa, így kissé előrébb döl a bringa sportosabb lesz a vezetés és jobban kanyarodik.
ülés: Trek 4500-ös zselés ülése, színben passzol a vázhoz
ülés cső: ritka Syncros cső, nem egy tucat termék, hozzá gyorszár nélküli bilincs (így nem tudják kikapni az ülés a gépből 2 másodperc alatt)
fék/kar: Avid SD7 (Single Digit), az egyik legjobb V fék, talán csak az XT picit jobb nála, színe barnás arany, jó nagy betét van bennük, a bal oldali karon van egy karc amikor fejre álltam vele, azóta viselek sisakot
kormánycsapágy: Ahead
stucni: Zoogie, rövid, erős, jópofa
kormány: Pazzaz, fekete érdes festés, majdnem egyenes
markolat: tenyértámaszos gumis, dupla fémgyűrűs
óra: Author, olyan 1 éves ha van
váltó, karok: Sram X7 24 sebis, az egyik legjobb és legkompaktabb cucc, fokozat visszajelzővel
láncátdóbó: Shimano Deore
racsni: HG
lánc: talán Sram
hajtórmű: Truvativ Blaze Sram beütéssel, ritka cucc, cserélhető tányérokkal, ha esetleg elkopna akkor, csak azt kell cserélni, nem az egész hajtóművet!
pedál: BB++, a jobb oldali könnyítve: )
monoblok: ?
agyak: hátul Shimano Deore XT, elől nem talán az is Shimano
felni: elől hátul minőségi Mavic, duplafalú, a hátsóban egyedi oldalmarás van a féknek
gumi: 1. 75-ös gumik, poros utakra, aszfaltra belőve, hátul valami noname Rubena, de nagyon jó a mintázata, elől pedig egy drága kevlár szálas Maxxis külső van
gyorszár: elől egyszerűbb Shimano, hátul Shimano Xt
A bringában több ezer kilométer van, törés, horpadás nincs rajta! Viszont a napi használatból eredő sérülések, kopás, plusz némi karc viszont van rajta, de ezekből egy se akadályozza a használatot. Tökéletesen üzemképes, lehet vele nagyobb túrákra is menni kapásból. Eladás oka, évek óta tartalékként üzemel, az öcsémnek meg kicsi (197cm), csak foglalja a helyet.
Ha kell levehetem róla az ülést + cső, az ergo markolatot, órát, annyival olcsobb lehet. Tudok hozzá adni terep gumit, 2 db kopott de használható versenyzésre való (extra jól tapad minden felületen de gyorsan kopik) ultra könnyű és méreg drága (11e/db) Schwalbe Racing Ralph külsőt amik terepen is nagyon jók, de aszfalton valami félelmetesen tapadnak.
Személyesen Miskolcon tekinthető meg.


Jelenlegi ára: 58 000 Ft

Az aukció vége: 2014-06-07 11:06
. Kona Nunu - Jelenlegi ára: 58 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése